Vacatures & Nieuws

Vacatures

Folielasser / productiemedewerker (junior)

Gauris heeft een leuke baan voor je!

Enthousiast & technisch ingesteld? Werk je graag in een team én ben je op zoek naar uitdaging en afwisseling? Om verder te groeien zijn we op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte medewerkers.

Je werkt nauw samen met je collega’s van onder andere verkoop binnendienst, verkoop buitendienst en productontwikkeling. Doel: productie van maatwerk folie. Je last folie voor de aanleg van vijvers, zwembaden, zwemvijvers, paardenbakken, daken en watertanks.

junior productiemedewerker

Zeilmakers – Folie lassers – Dakdekkers zijn uiteraard van harte welkom voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt contact opnemen met: Annemieke Aal.

Gauris in het nieuws

Trechteren klantenwensen belangrijk in zwembad- en vijverbouwbranche

23 mei 2022

Vijverfolieleverancier Gauris aan het woord: lees hier het verhaal in Vakblad De Hovenier

 

Interview met Annemieke Aal en Martijn Riewald in de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden (NoordZ).

8 juli 2021

‘De vraag naar afdekfolie is groot, onze groei is enorm’

Lees hier het interview: NoordZ 8 juli 2021 

Artikel in Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden

zaterdag 20 februari 2021

Gauris levert en bewerkt waterdichte folies voor dakbedekking, vijverpartijen, paardenbakken en waterbassins voor onder meer de glastuinbouw. De foliespecialist werd in 2018 opgericht door Annemiek Aal en Martijn Riewald. Een jaar later stapte de Heerenveense investeringsmaatschappij PMH Investments van Durk van der Meer in de onderneming.

Lees hier het artikel: https://bit.ly/3dIrI1J

Sealeco neemt belang in Gauris

5 februari 2021

Sinds de start in 2018 heeft Gauris zich watervlug ontwikkeld tot een belangrijke speler als verwerker van folie voor wateropslag (liners). Daarnaast heeft het met TuinenVijverDirect.nl een toonaangevende webshop voor vijvers, zwembaden, paardenbakken (eb- en vloedbodems) én zwemvijvers.

SealEco en Gauris versterken elkaar door de overname. Zo krijgt Gauris toegang tot de kennis en ervaring op het gebied van EPDM dakfolie, maar bovenal tot de producten en concepten van SealEco van onder andere zwemvijvers. SealEco versterkt hiermee haar aanwezigheid op de markt voor verwerking van PVC-, FPP- en LDPE-folie. Met de toegevoegde kennis over (zwem)vijver systemen kan Gauris haar portfolio uitbreiden tot de (zwem)vijverspecialist van Nederland.

Lees hier het volledige persbericht

Vragen? Bel ons: +31 (0)85 303 39 80